Over Ons

Over Ons

Onze Kok

Onze kok, geboren in Damascus en opgegroeid in Dubai, heeft gedurende zijn hele leven inspiratie opgedaan in diverse Syrisch en  Arabische keukens. zijn grote passie is het overbrengen van zijn kennis over de Syrisch en Arabische keuken.

0 +

Jaar Ervaring

0 +

Ervaren Chefs

0 %

Blije Klanten

Specialiteiten

Over Ons

Ons Team

Zeven Kruiden heeft samen met hun beste Syrische en Arabische voedselvariëteit ook een vriendelijke omgeving gecreëerd die iedereen verwelkomt om verrukt te worden van het aroma en het heerlijke eten dat ze serveren.

We leggen de nadruk op de verse ingrediënten die rechtstreeks uit onze geboorteplaats worden geïmporteerd, en ons voedselassortiment van Falafels gemaakt van verse kikkererwten tot verschillende Hummus-gerechten gemengd met extra vierge authentieke olijfolie en snelle broodjes die een overheerlijk genot bieden aan uw dagelijkse eetlust en fijnste gerechten die garant staan voor de beste eetervaring voor jou en je vrienden en familie.

Met de meest ervaren chef-koks in onze tuin, zetten we ons hart en ziel in om u het beste Syrische en Arabische eten te bieden dat uw smaakpapillen ooit zullen ervaren.

Even when you are full, you still can eat 40 more bites

GEZEGDE UIT HET MIDDEN-OOSTEN